Ruilen & retourneren

Ruilen en retourneren

We hopen dat je blij bent met je Tall Origin-aankoop. Mocht het echter niet passen, dan kun je je ongedragen artikelen binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren.

We accepteren alleen ruil en retour zendingen die vooraf aan ons zijn gemeld.
Je dient binnen 14 dagen per e-mail contact met ons op te nemen over welke bestelling en kledingstuk(ken) het gaat en of je deze wilt ruilen of terug wil sturen.
Als er 14 dagen zijn verstreken sinds de ontvangst van je aankoop, kunnen we je geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moeten je artikel(en) ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. Als dit niet het geval is, kunnen we de retourzending van het artikel of de artikelen niet accepteren.

Zodra je retourzending is ontvangen en gecontroleerd, sturen we je een e-mail om te melden dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van de terugbetaling.
Indien goedgekeurd, worden uw terugbetaling of omruiling(en) verwerkt. In het geval van een retourzending wordt er binnen 14 dagen het geld terug overgemaakt.

 

Instructies voor retour sturen

Om de product(en) te retourneren, dien je vooraf ons hiervan op de hoogte te stellen via e-mail (info@tallorigin.nl).
Stuur vervolgens je item(s) naar:

Tall Origin VOF
Vogelkersberg 10K
3755 BN Eemnes
Nederland

Je bent verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten voor het retourneren van jouw artikel(en). De verzendkosten voor retourneren worden niet vergoed.
We raden ten zeerste aan om een verzendmethode te gebruiken die een Track & Trace bevat. Anders kunnen we niet garanderen dat we jouw geretourneerde artikel(en) zullen ontvangen.
In het geval van een omruiling kan, afhankelijk van waar je woont, de tijdsduur waarop uw omgeruilde product je bereikt, variëren.

 

Verkeerd of defect product

Wij  doen ons best om onze producten in topconditie bij je af te leveren. Toch kan het voorkomen dat je een verkeerd of defect product ontvangt. In dat geval ruilen wij het product kosteloos om.
Houd er rekening mee dat je eerst contact met ons moet opnemen, zodat we je een retourlabel kunnen sturen. Als je de retourzending zelf betaalt, kunnen wij die kosten niet achteraf vergoeden.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail (info@tallorigin.nl), zodat we de uitwisseling kunnen regelen.